Tidligere minister om magtens korridorer

Tidligere minister om magtens korridorer

29. april 2011 - kl. 14:01 - af

Ældre Sagen i Sæby får på tirsdag, den 3. maj, besøg af en tidligere minister, der i 25 år repræsenterede den daværende Sæbykreds som socialdemokratisk folketingsmedlem. Det er Ole Stavad fra Brovst.

Han vil ved et møde kl. 14 i Manegen–Sæby Kulturhus, holde foredrag om emnet ”Husmandsdreng i magtens korridorer. Spændende folk, jeg har mødt”.

Ole Stavad kom første gang i Folketinget som midlertidigt medlem i 1980, da han var folketingskandidat i Fjerritslevkredsen. Året efter skiftede han til Sæbykredsen, og ved valg efter valg – første gang i 1981 –   blev han genvalgt til Folketinget, indtil han efter eget ønske stoppede som landspolitiker.

Efter at have beklædt en række topposter i Socialdemokratiets folketingsgruppe og partiorganisation blev Ole Stavad i 1993 skatteminister. Han beklædte denne ministerpost i flere omgange, indtil han i 2000 blev erhvervsminister.

Han sidste toppost i politik kom i 2006, da han blev præsident for Nordisk Råd. Året efter stoppede han efter eget ønske som folketingskandidat i forbindelse med den ændrede kredsinddeling som et af resultaterne af kommunalreformen.

Ole Stavad har siden 2010 være viceborgmester i Jammerbugt Kommune.

Alle interesserede er velkommen til møde op til foredraget på tirsdag i Sæby Kulturhus.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tidligere minister om magtens korridorer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER