Sæby BK vandt og fik vigtige point med hjem

Sæby BK vandt og fik vigtige point med hjem

28. marts 2011 - kl. 13:57 - af

Vigtig sejr til Sæbys damer mod AUS fra Århus i kampen om bundplaceringen.

Begge hold var opsat på at vinde dette opgør, idet taberen af udfaldet ville blive placeret som ”bundproppen” i divisionen. Inden mødet havde begge hold vundet hver et opgør og stod lige med hensyn til point i tabellen, så der var lagt op til en spændende kamp, men det viste sig hurtigt at Nordjyderne var det bedste hold.

1. division damer AUS – Sæby                                    39-69

1 periode: Sæby kommer foran 6-0, inden AUS finder kurven, Sæby står rigtig godt i forsvaret,  og hjemmeholdet har svært ved at komme til scoringer, og når det lykkes , får de kun en chance, Sæby snupper alt hvad der er i luften af returbolde under egen kurv. I angrebet skyder Sæbys langskytter Henriette Sørensen og Charlotte Simonsen godt, mens Christina Legaard leger ”kispus” med AUS centerspillere under kurven, perioden ender 20-5 til Sæby.

2 periode: AUS sætter de 2 første point, her efter forsætter Sæby deres stormløb mod århusianerne, nu er det Signe Brandt, der skyder godt fra distancen. Sammen med den unge Line Ypkendanz står de for de fleste point denne periode. Ca. halvvejs i perioden er stillingen 33-9 til Sæby og AUS virker til at have tabt modet, de får dog scoret et par point inden halvleg, hvor stillingen er 35-14 til Sæby.

3 periode: AUS kommer bedre fra start, Sæby virker en smule ”mætte” efter den gode første halvleg, hvor kun forsvaret virker, angrebet er næsten gået i stå, bolde bliver tabt eller spillerne laver tekniske fejl, i løbet af de første 5 minutter vinder AUS 9-3. Stillingen er nu 23-38, der tages ”timeout”, hvor spillerne bliver bedt om at finde det ekstra ”gear”, som de har holdt tilbage ved 2 halvleg, det hjælper. Sæby score på en del hurtige opløb, hvor specielt Henriette Sørensen er skarp, desværre koster det høje tempo også en del fejl. Sæbys Signe Brandt kommer i fejl problemer og må holdes på bænken resten af perioden, men også AUS laver mange personlige fejl, der gør at Sæby får tildelt en del straffekast, den sidste halvdel af perioden vindes af Sæby med 15-3, så ved periode slut, er stillingen 26-53.

4 periode: Christina Legaard og Line Ypkendanz fra Sæby bolter sig i AUS forsvar, hvor de score enten under kurven eller bliver fejlet og sendes på straffelinen, hvor Sæbys skytter hele kampen har været præcise, i løbet af 8 minutter øger Sæby til 30 -68, de sidste 2 minutter vindes af AUS med 9-1, men Sæby vinder fortjent kampen 39-69.

Scoringer for Sæby: Christina Legaard 20 point, Henriette Sørensen 17, Line Ypkendanz 12, Charlotte Simonsen 9, Signe Brandt 8, og Nanna Jensen 3 point.

”Dejligt at vinde sæsonens sidste kamp, og så endda så overbevisende, stor ros til ”pigerne” med deres forsvarsspil, men angrebet virkede til tider noget ustruktureret, og der blev tabt mange bolde op af banen, noget der kunne have kostet dyrt, hvis AUS havde været mere ”skarpe”, til gengæld var spillerne rigtigt godt skydende fra straffelinen, hvor der blev scoret 22 point ud af 28 kast, det er omkring 80%.  Der har været stor fokus på lige netop straffekast ved træningen de sidste par måneder, så dejligt det har virket.”, udtaler træner Henrik Hansen efter kampen.

Sæby ender på en 6. plads i rækken, det var dog et stykke fra målsætningen inden sæsonstart, men holdet må være tilfreds trods alt, efter deres sløje efterårs start. Efter nytår er det gået betydeligt bedre ,det er her pointene er hentet. Holdet dros

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby BK vandt og fik vigtige point med hjem' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger