Vigtig sejr for Sæbys damer i udekampen mod Åbyhøj

Vigtig sejr for Sæbys damer i udekampen mod Åbyhøj

14. februar 2011 - kl. 14:31 - af

Bundplaceringen nu er sluppet for Sæbys 1. divisions damer i Basket. Sæby fik revanche fra mandagens opgør, hvor de tabte med kun 2 point. Der var flere ting, der skulle rettes op på til denne kamp , og det må siges, at det lykkedes. Der var fra start en hel anden gejst på holdet. Alle aftaler blev holdt, og så blev der nok spillet det bedste forsvar denne sæson. En rigtig god hold indsats.

Åbyhøj 3. –Sæby                  49-57

1. Periode: Sæbys høje centerspiller Nanna Jensen har haft lidt svært med at finde ”formen” her efter jule pausen, men hun spiller  en fantastisk periode og ligger ud med første Sæby scoring. Det viser sig hurtigt, at Sæbyspillerne vil det her. De står rigtig godt i forsvaret og holder Åbyhøjs dygtige skytter i et fast ”jerngreb”, samtidig fungerer Sæbys angreb også som aftalt, så Sæby skaber sig en føring på 9-16 efter 1. periode.

2. Periode: Åbyhøj kommer nu lidt mere ind i kampen, men stadig virker Sæbys forsvar og angreb godt. Føringen udbygges,  så ved halvleg er stillingen 22-33 til Nordjyderne.

3. Periode: Åbyhøj starter perioden med et zoneforsvar, som Sæby heldigvis spiller sig rigtig godt igennem. De laver de rigtige løb og afslutninger, mens forsvaret stadig står godt, så bare efter 4 minutter inde i perioden er føringen øget til 27-44. Specielt Sæbys Signe Brandt har Århusianerne svært ved at stoppe, og det begynder at ligne en overraskelse. Skal Sæby vinde i Åbyhallen for første gang nogen sinde?. Holdet ved der skal passes på. De er før gået fuldstændig i stå i tidligere kampe, men fokus holdes resten af perioden, så ved periodeslutning er stillingen 32-48 til Sæby.

4. Periode: Sæby har nu et godt udgangspunkt til den sidste periode. Ingen er i fejlproblemer og en føring på 16 point. Alt ser godt ud, men, Åbyhøj overgår nu til et meget aggressivt personligt forsvar, der stresser Sæby lidt. Holdet kommer godt nok til afslutninger, men ”misser” også selv de frie skud. Åbyhøj får nu et ”run” på 7-0 i de første 4 minutter.  Heldigvis står Sæby stadig godt i forsvaret, og det bliver den kun 17 ,årige Line Ypkendanz,  der  holder hovedet koldt. Hun ”sætter to scoringer for Sæby, så stillingen nu er  41-52.  Åbyhøj satser nu på langskudene og får spist sig yderligt ind på Sæby til 49-54 med 1 minut tilbage. Sæby får dog reddet stormen af og slutter bedst, så kampen vindes med 49-57.

”Dejligt med en sejr og specielt i en udekamp. Det er første gang vi vinder i Åbyhøj, så det er en ekstra bonus. Vi skal dog stadig være skarpe, hvis vi skal holde os væk fra sidstepladsen, men vi er godt i gang”, udtaler en glad træner Henrik Hansen efter kampen.  Næste kamp bliver hjemme mod topholdet Skovbakken om 14 dage. Det bliver en meget vanskelig opgave, men der er en chance.

Scoringer for Sæby:
Signe Brandt 23 point, Charlotte Simonsen 10, Henriette Sørensen 7, Nanna Jensen 6, Line Ypkendanz6, Christina Legaard 4 og Louise Munch 1 point.

PR SÆBY BASKET  Sten Frederiksen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vigtig sejr for Sæbys damer i udekampen mod Åbyhøj ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER