Få dine julegave køb retur på et gavekort

Få dine julegave køb retur på et gavekort

26. november 2010 - kl. 9:41 - af

Sæby Handelsstandsforening har i år trukket en ny og anderledes julenisse op af hatten. Hver søndag i december kan alle, der køber julegaver, være heldige og få pengene retur på et gavekort til Handelsstandsforeningen. Kort fortalt får alle, der køber julegaver om søndagen, en talon med indkøbets pålydende, hvorefter man aflevere den i postkassen, der er monteret på Julemandens Hus. Klokken 16 hver søndag trækkes der så 3 taloner, og de heldige får værdien af deres køb på et gavekort, dog max. 5.000 kr. Det skal understreges, at den originale bon skal fremvises for at gavekortet udleveres. Så brug de to søndage i december til julegave køb, og få en ekstra med hjem, hvis du er heldig!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få dine julegave køb retur på et gavekort ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER