Sæby pensionist og efterlønsklub får besøg…

Sæby pensionist og efterlønsklub får besøg…

9. november 2010 - kl. 3:16 - af

Efter at vi var nødsaget til at aflyse mødet i onsdags, er Sæby pensionist- og efterlønsklub onsdag d. 10. november klar med næste arrangement. Det er Arionkoret fra Hjørring, som kommer 25 mand stærk og synger for og med os. Det vil helt sikkert blive en festlig eftermiddag med skønne sange og toner. Onsdag d. 17 holder vi banko, hvor juleanden er på spil. Den sidste mødedag inden jul er så onsdag d. 24, hvor Hjørring Seniororkester kommer og spiller for os. De har så meget godt musik at spille, så de bliver ved til kl. 16.30. Som afslutning på sæsonen, holder vi julefrokost lørdag d. 27. november kl. 17. Der vil denne aften blive serveret rigtig god julemad, hvorefter Lasse og Keld spiller op til dans. I løbet af aftenen vil der også være amerikansk lotteri, hvor der er masser af flotte gaver fra byens forretninger og andre. Derefter holder vi juleferie, for at vi kan være klar til at begynde på en ny sæson i 2011.

En kommentar til “Sæby pensionist og efterlønsklub får besøg…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Sæby pensionist og efterlønsklub får besøg…”

  • Henning Svendsen

    Hej:

    Hvor finder jeg hjemmessiden for “Sæby Pensionist og Efterlønsklub” ??

    m.v.h.
    henning.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby pensionist og efterlønsklub får besøg...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER