”Har vi tabt kampen mod terror?”

”Har vi tabt kampen mod terror?”

29. oktober 2010 - kl. 0:30 - af

Tirsdag den 9. november kl. 19.00 får Sæby Bibliotek besøg af tidligere politimester og chefanklager Henrik Werner Hansen. Han kommer til byen for at fortælle om sin debut-roman, en krimi med titlen ”En moderat tilstand”. Med udgangspunkt i denne roman vil Henrik Werner Hansen holde et foredrag, som han selv kalder ”har vi tabt kampen mod terror?”

”En moderat tilstand” er en spændende og medrivende samfundskritisk krimi-debut, hvor man virkelig kommer med bag de lukkede døre på en dansk politistation. Den foregår i 2006 i en dansk politikreds i nærheden af København. Der bliver begået mord inden for politiets egne rækker, og det står snart klart, at der er nogle, der vil visse af politikredsens ansatte til livs. Jagten sættes ind på morderen, og det bliver en lang og spændende rejse, som læseren skal med på. Undervejs i bogen behandler Henrik Werner Hansen emner som terrorisme, internationale trusselsvurderinger, politik og Muhammedkrisen.

Kom og vær’ med til en spændende aften med mulighed for at høre om det spændende liv, som Henrik Werner Hansen har haft inden for politiet

Arrangementet koster 50 kr. pr. person inklusiv chips, vand, øl eller et glas vin, og vi sælger billetter på Sæby Bibliotek og ved indgangen.

Hvis du vil høre mere om arrangementet, er du velkommen til at kontakte Merete Trap på telefon 98 45 91 56 eller e-mail metr@frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Har vi tabt kampen mod terror?”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER