Mobilkunder med abonnement hos 3 kan ikke kaldes

Mobilkunder med abonnement hos 3 kan ikke kaldes

19. oktober 2010 - kl. 15:26 - af

Er du en af dem, der forgæves har ringet til en ven, konen, manden eller andre, der er kunder hos 3, så er der stor sandsynlighed for, at du har fået ”optaget” tonen i røret. 3 har i nat opdateret deres netværk i hele Danmark, men noget gik galt, så hovedparten af 3’s kunder i øjeblikket ingen netværk har. På 3’s hjemmeside oplyses det, at de fortsat arbejder på fejlretning af det netværksproblem, der lige nu volder dele af selskabets kunder problemer.
3 har identificeret årsagen til problemet, og er i tæt samarbejde med selskabets leverandør ved at finde en snarlig løsning.
Så lige nu gælder det blot om at væbne sig med tålmodighed, eller nyde freden for mobilen. 🙂

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mobilkunder med abonnement hos 3 kan ikke kaldes ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER