Der skal festes og der skal uddeles gaver…

Der skal festes og der skal uddeles gaver…

31. august 2010 - kl. 10:06 - af

Det er hvad Odd Fellow nr.64 Julius Meyer, Frederikshavn har besluttet, heriblandt 28 hårdtarbejdende mænd fra Sæby og omegn.
Anledningen er, at der nu er gået 75år siden stiftelsen. Det begyndte på Kirkepladsen i Frederikshavn, der hvor der nu er lægehus. Da dette blev for småt, byggede man den store og smukke bygning på F.Übersaxvej. Uddelingen af gaver vil foregå forud for jubilæet. Da man ønsker at være nærværende i lokalsamfundet, når det gælder Frederikshavn, Sæby og Sindal, er det ildsjæle, talenter og organisationer her, som bidrager med noget godt og positivt, der vil blive betænkt. Blandt andet vil Sæbygarden modtage kr. 20.000.
Selve jubilæumsfesten foregår lørdag d.11.september, hvor man mødes af sækkepiber og festtalere ved bygningen på Übersaxvej. Senere transporteres gæsterne med busser til festmiddag på
restaurant Møllehuset, hvor disse mødes af Sæbygardens friske og livlige musik. Det hele rundes af med en lystig svingom og et lyst syn på det fremtidige arbejde, slutter Kai Mortensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der skal festes og der skal uddeles gaver...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger