Rema1000 flytter snart i nye lokaler

Rema1000 flytter snart i nye lokaler

29. august 2010 - kl. 0:12 - af

Torsdag den 2. oktober er store flyttedag og sidste åbningsdag i de nuværende lokaler hos Rema1000. Indehaveren Jimmy Rulle fortæller til SaebyAvis.dk at han efter mere end 4 år i den gamle forretning, glæder sig til at åbne en ny, moderne og meget større butik med plads til et langt bredere udvalg af varer, og med en dejlig stor parkeringsplads, hvor det er muligt at komme både til og fra.

Jimmy Rulle og personale glæder sig til at byde kunder – nye som gamle – velkomne i den nye Rema1000, som stadig vil være den billigste dagligvarerbutik i Sæby – udtaler Jimmy Rulle, og håber at rigtig mange vil møde op til åbningen torsdag den 14 oktober. Klokken 09.00 hvor der vil være rigtig mange gode tilbud.

Info: BLS

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rema1000 flytter snart i nye lokaler ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger