Så er den gal igen – så husk det nu!

Så er den gal igen – så husk det nu!

27. august 2010 - kl. 17:55 - af

Endnu engang har der været indbrud i en bil. Natten mellem tirsdag og onsdag er der knust en siderude i en bil på Drejervej i Sæby. Her er som ved de tidligere indbrud stjålet en GPS´s.
Vi skal derfor endnu engang henstille fra Nordjyllands Politi om, at man taget synlige værdier med, når man forlader bilen. Dette indbrud er, som før nævnt, det niende af slagsen i denne uge, og med samme udbytte, nemlig GPS’er og andre synlige værdier. Forsikringsoplysningen fortæller, at værdier der ikke er i aflåst rum, handskerum eller bagagerum, som udgangspunkt ikke er dækket af forsikringen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er den gal igen - så husk det nu!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER