MY VOICE – International musik- & filmfestival

MY VOICE – International musik- & filmfestival

26. august 2010 - kl. 9:36 - af

MY VOICE – International musik- & filmfestival i Nordjylland under My World IMAGES
Tre dage med film, musical, hip-hop og afrikansk griotte-musik står på menuen, når den nordjyske MY VOICE-festival kommer til Frederikshavn.

Se mere på det musiske hus’ hjemmeside ved at klikke her

Program for Frederikshavn, Det Musiske Hus:

30/8 kl. 20.00 Koncert: Profetas (Columbia) entré
30/8 kl. 21.30 Open Air Film på Rådhustorvet: Slingshot HipHop
31/8 kl. 21.00 Open Air Film på Rådhus Torvet: It Began In Africa
1/9  kl. 20.00 Koncert: Bako Dagnon (Mali) entré

Hvad er My Voice?
* MY VOICE er den nordjyske del af den landsdækkende Images festival og arrangeres i et tæt samarbejde med Center for Kultur og Udvikling (CKU), som er en del af Kulturministeriet og Udenrigsministeriet.

* MY VOICE er et nordjysk samarbejde mellem Region Nordjylland, Kulturaftale Nordjylland og de fire kommuner Thisted, Rebild, Frederikshavn og Aalborg. Region Nordjylland, Regional Udvikling er sekretariat for festivalen.

* MY VOICE er en contemporary art festival som sætter fokus på musik og film fra de lande vi normalt betegner som udviklingslande – et fokus der helt og holdent fanger det moderne internationale kunstneriske udtryk i en række af disse landes samtidskunst. Kunst og udtryk der ofte har et stærkt politisk og samfundsmæssigt bid og er en kommentar til den virkelighed kunstnerne kommer fra.

* MY VOICE skydes i gang og er værter for My World IMAGES store nationale åbningsevent i Skørping torsdag den 26. august kl. 17.30, med et bredt kunstnerisk program og åbningstaler af bl.a. minister, regionsrådsformand, formand for CKU og borgmester. Og MY VOICE slutter med koncert i HUSET i Aalborg tirsdag den 7. september med koncert med pakistansk qawwali-musik.

* MY VOICE finder sted følgende steder: Det Musiske Hus – Frederikshavn, 1000Fryd – Aalborg, Plantagehuset – Thisted, Kulturstationen – Skørping, Broen Festival – Vildsund, Studenterhuset og Gammeltorv – Aalborg, Lille Torv – Thisted og HUSET – Aalborg.

* MY VOICE præsenterer koncerter og film fra bl.a. følgende lande: Nepal, Pakistan, Mali, Sydafrika, Uganda, Palæstina, Colombia, Indien, Ghana, Mozambique, Angola, Senegal, Indonesien, Kenya, Zambia og Danmark.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'MY VOICE - International musik- & filmfestival' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER