MY VOICE – International musik- & filmfestival

MY VOICE – International musik- & filmfestival

26. august 2010 - kl. 9:36 - af

MY VOICE – International musik- & filmfestival i Nordjylland under My World IMAGES
Tre dage med film, musical, hip-hop og afrikansk griotte-musik står på menuen, når den nordjyske MY VOICE-festival kommer til Frederikshavn.

Se mere på det musiske hus’ hjemmeside ved at klikke her

Program for Frederikshavn, Det Musiske Hus:

30/8 kl. 20.00 Koncert: Profetas (Columbia) entré
30/8 kl. 21.30 Open Air Film på Rådhustorvet: Slingshot HipHop
31/8 kl. 21.00 Open Air Film på Rådhus Torvet: It Began In Africa
1/9  kl. 20.00 Koncert: Bako Dagnon (Mali) entré

Hvad er My Voice?
* MY VOICE er den nordjyske del af den landsdækkende Images festival og arrangeres i et tæt samarbejde med Center for Kultur og Udvikling (CKU), som er en del af Kulturministeriet og Udenrigsministeriet.

* MY VOICE er et nordjysk samarbejde mellem Region Nordjylland, Kulturaftale Nordjylland og de fire kommuner Thisted, Rebild, Frederikshavn og Aalborg. Region Nordjylland, Regional Udvikling er sekretariat for festivalen.

* MY VOICE er en contemporary art festival som sætter fokus på musik og film fra de lande vi normalt betegner som udviklingslande – et fokus der helt og holdent fanger det moderne internationale kunstneriske udtryk i en række af disse landes samtidskunst. Kunst og udtryk der ofte har et stærkt politisk og samfundsmæssigt bid og er en kommentar til den virkelighed kunstnerne kommer fra.

* MY VOICE skydes i gang og er værter for My World IMAGES store nationale åbningsevent i Skørping torsdag den 26. august kl. 17.30, med et bredt kunstnerisk program og åbningstaler af bl.a. minister, regionsrådsformand, formand for CKU og borgmester. Og MY VOICE slutter med koncert i HUSET i Aalborg tirsdag den 7. september med koncert med pakistansk qawwali-musik.

* MY VOICE finder sted følgende steder: Det Musiske Hus – Frederikshavn, 1000Fryd – Aalborg, Plantagehuset – Thisted, Kulturstationen – Skørping, Broen Festival – Vildsund, Studenterhuset og Gammeltorv – Aalborg, Lille Torv – Thisted og HUSET – Aalborg.

* MY VOICE præsenterer koncerter og film fra bl.a. følgende lande: Nepal, Pakistan, Mali, Sydafrika, Uganda, Palæstina, Colombia, Indien, Ghana, Mozambique, Angola, Senegal, Indonesien, Kenya, Zambia og Danmark.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'MY VOICE - International musik- & filmfestival' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger