Brand i kornsilo på Kvisselholtvej i Agersted

Brand i kornsilo på Kvisselholtvej i Agersted

25. august 2010 - kl. 21:09 - af

Omkring spisetid, her til aften, gik alarmen hos Falck, meldingen lød på brand i kornsilo. Brandfolk fra Sæby og Dronninglund blev kaldt ud og satte kursen mod Agersted.
Ved ankomsten viste det sig at være det 25 meter høje tørreanlægget hos DLG, der var gået ild i. Ilden var hurtigt under kontrol og der blev påbegyndt arbejde med at fjerne de ca. 40 tons korn fra bunden af siloen, for at undgå en ny brand på et senere tidspunkt.
Det er nok det værst tænkelige tidspunkt for en sådan brand, da alle jo er bekendt med at vi er godt igang med årets høst. Der er sket en del materiel skade i siloen, og det er endnu uvist hvor stor indflydelse det får på den daglige produktion, der udgør 190 tons rapsolie i døgnet.
Ingen mennesker er kommet noget til, og det formodes at fabrikken i Agersted fortsat kan modtage raps fra de mange landmænd, der er godt igang med høsten.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand i kornsilo på Kvisselholtvej i Agersted' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER