Jette Torp og MGP på Dybvad Erhvervsmesse

Jette Torp og MGP på Dybvad Erhvervsmesse

23. august 2010 - kl. 0:07 - af

Dybvad Boldklub er i fuld gang med at planlægge Dybvad Erhvervsmesse, som finder sted lørdag den 25. og 26. september 2010. Det er 11. gang messen afholdes og næsten alle stande er ved at være solgt til virksomheder og foreninger fra lokalområdet. Der har netop været afholdt møde med udstillerne for at få bl.a. standindretning og det endelige program på plads.

Åbningstalen holdes af borgmester Lars Møller lørdag eftermiddag.

Det endelige program vil blive annonceret senere, men vi kan allerede nu afsløre, at der om søndagen bl.a. vil være gratis sildebord og modeshow og om eftermiddagen kommer Jette Torp og optræder 2 gange. Der vil begge dage blive udtrukket gevinster på indgangsbilletterne.

I forbindelse med messen afholdes også et ungdoms-MGP, hvor man kan optræde med play-back (hvor der både er musik og sang på nummeret i forvejen) eller sing-back (hvor der er musik, men man skal selv synge). Der er allerede tilmeldt en del hold, men der er stadig plads til flere tilmeldinger, hvis der skulle være nogen der har lyst til at prøve at optræde. Musik- og lydanlæg sørger Dybvad Boldklub for, men man skal selv medbringe CD med den musik, man ønsker at optræde til.

Sidste frist for tilmelding er den 2. september, og man kan tilmelde sig til e-mail anitasp@email.dk hvor man også kan få flere oplysninger om arrangementet.

De indledende runder til MGP´et finder sted lørdag eftermiddag og finalen står så om søndagen. Der er flotte præmier til 1. og 2. pladsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jette Torp og MGP på Dybvad Erhvervsmesse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER