Start efteråret med en anderledes form for motion

Start efteråret med en anderledes form for motion

18. august 2010 - kl. 9:00 - af

Fællesaktivitet til alle aldre – festligt – fornøjeligt – folkeligt – nyd musik – motion – dans

Nu er efteråret ved at nærme sig, og du har sikkert lyst til, at der skal ske noget nyt i form af motion, som man kan være sammen om. Kom til folkedans, her bevæger du dig til forskellige trin og variati oner. Det er socialt samvær og humørfyldt samtidig med at din livsglæde kommer til udtryk.

Det er en oplagt mulighed for lidt sjov og hyggelig motion. Du glemmer helt det er sundt. Dagens stress og jag forsvinder. Lattermusklerne bliver rørt, samtidig med at vi skal bruge benene og holde hovedet kold, mens der tænkes på de forskellige trin og variationer i dan sen, så der kan forbrændes nogle kalorier. Vi har det festligt, fornøjeligt og et godt socialt samvær uanset alder. Det er udfordringer og velvære, godt humør og glad motion, samtidig møder du masser af hyggelige mennesker.

Vi begynder sæsonen tirsdag den 14. september kl. 19.00 på Sæbygårdskolen i stor rummet. Har du lyst til at lære at danse så mød op første aften. Vi starter nybegynderhold med tringennemgang indtil efterårsferien. Du får lært at danse de forskellige trin, og det er tilmed en meget billig motionsform. Alle kan deltage fra teenagere og opefter. Øvrige danser møder kl. 19.30 og vi danser alle sammen resten af aftenen. Vi danser i ganske almindeligt hverdagstøj. Vi danser fra september til udgangen af marts måned.

Kom gerne parvis, men mangler du en partner, så se om du kan finde en selv eller mød op den første aften, måske kan du der finde en dansepartner. Ring gerne til vores kontakt person Vita Ugilt på tlf. 98 46 25 33 og spørg inden 1. danseaften.

Vores inspirerende instruktør Vita vil føre os let og nemt igennem dansetrin og danse. Levende musik spillet af en dygtig ung spillemandsgut Jakob sammen med sin far Bjarne.

Kom og dans dig glad, gå til folkedans! Kom og prøv, de 2 første danseaftener er gratis fra sæsonstart, slutter Kirsten Svendsen Sæby Folkedanserforening.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Start efteråret med en anderledes form for motion' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger