Galleri Lyngså åbent i weekenden

Galleri Lyngså åbent i weekenden

18. august 2010 - kl. 20:59 - af

Kunstmaler Vidar Mørch er nu vendt tilbage til Danmark fra sine sommerpligter på fødeøen Vega i Nordnorge. Det giver ham tid til igen at have åbent i Galleri Lyngså, der er indrettet i det gamle missionshus i Lyngså, der ligger på adressen Østkystvejen 144.

Vidar Mørch åbnede galleriet i pinsen med meget stor succes og rigtig mange besøgende.

Den kommende weekend er der åbent fredag 20. og lørdag 21. august fra 15 – 17.

Der er fri entré og alle er velkomne.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Galleri Lyngså åbent i weekenden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER