Kirkerne står for torvedagen d. 21. august

Kirkerne står for torvedagen d. 21. august

15. august 2010 - kl. 2:34 - af

Man vil kunne lytte til og opleve ungdomsbandet ”Go There”, møde dansegruppen, ”Kom og dans” fra Aabybro, få en kop kaffe eller te,  og børn en is (når man er i følge meden voksen) Der vil også være en hoppeborg, som børnene kan boltre sig i, der vil være et par bogudstillinger, og glaskunst. Det er noget af det, man vil kunne opleve, ved en torvedag, som Sæby Baptistkirke og Sæby Folkekirke i fællesskab arrangerer, i samarbejde med Sæby Handelsstandsforening.
Dagens Programmet begynder kl. 10.30, hvor dagen åbnes af sognepræst Keld Skovgård, og varer til kl. 12.30. hvor præst ved Sæby baptistkirke Bente Højris runder programmet af. Vi håber på, at kunne være med til at skabe en god hyggelig dag på torvet, hvor mange har lyst til at standse op og være med.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kirkerne står for torvedagen d. 21. august' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger