Flaget blev spillet ned for sidste gang i år

Flaget blev spillet ned for sidste gang i år

9. august 2010 - kl. 9:14 - af

Søndag aften præcis kl. 21 blev flaget spillet ned på havnen i Sæby for sidste gang i år. Det var som altid en hyggelig og dejlig aften til toner fra Sæby Musikkorps, som trofast har stillet med en musiker hver aften kl. 21 til denne lille cermoni på havnen. Denne aften var dog lidt anderledes, da flere af de før omtalte musikere nu havde taget opstilling rundt om på havnen for at give et sidste trut med for i år. Alle fik de hårene til at rejse sig, og slutteligt var der også stor opbakning til “Der er et yndigt land”, som satte det endelige punktum for en dejlig aften med masser af mennesker på havnen, trods det lidt ustadige vejr. Som ekstra gave fik de mange fremmødte den flotteste rødlige solnedgang, man kan forestille sig, en flot afslutning på det vi må kalde en god sommer med sol og varme.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flaget blev spillet ned for sidste gang i år ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger