Nu kan du designe din egen ferie i Toppen af Danmark!

Nu kan du designe din egen ferie i Toppen af Danmark!

29. juni 2010 - kl. 0:24 - af

Turisterhvervet i Toppen af Danmark går sommersæsonen i møde med to helt nye funktioner på websitet www.toppenafdanmark.dk, der gør det let for besøgende at planlægge, hvad der skal ske i ferien.

Som en del af helårsturismeprojektet Naturen+ er der nemlig blevet udviklet en funktion, der gør det muligt at lave sin egen, personlige feriekalender.

Besøgende skal blot angive hvor og hvornår de holder ferie, samt hvad de interesserer sig for – eksempelvis ”Gratis glæder”, ”Lystfiskeri”, ”Aktiviteter for børn”, ”Kultur og historie” etc. – hvorefter de bliver præsenteret for en liste med alle aktuelle muligheder, som man let kan printe ud og medbringe på ferien.

Det er også muligt at selektere i mulighederne, så det kun er de allermest relevante, der indgår i den personlige feriekalender.

De nye muligheder forventes at blive en gevinst for både besøgende, lokale og for erhvervet, da alle parter nu vil have betydelig lettere ved at se, hvad der sker i hele destinationen.

Jeg er rigtig glad for den personlige feriekalender. Vi har i lang tid manglet et værktøj, der på en simpel måde kan synliggøre, hvad der sker lige nu. Især uden for sommersæsonen kan det være svært for besøgende at danne sig et overblik over de aktuelle muligheder.”

Sådan siger Claus Brøndum, der er Turistchef i Lønstrup og som har været sparringspartner i udviklingsfasen.

Foruden kalender-funktionen har også søgefunktionen på websitet fået en saltvandsindsprøjtning, idet brugere fremover vil blive præsenteret for alternative oplevelser, hvis der ikke er et direkte match til den første søgning.

Claus Brøndum fortsætter: ”Toppen af Danmarks område er geografisk set ikke større, end man let kan bevæge sig rundt i området. Derfor viser den nye søgefunktion alternativer til søgningen – temaet er det samme, men de andre byers aktuelle muligheder vises også.

På den måde vil destinationen Toppen af Danmark fremstå mere samlet, og besøgende vil have flere muligheder at vælge imellem.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Claus Brøndum – Turistchef i Lønstrup

Tlf.:  96 25 22 20

Mail: cb@loenstrup.dk

FAKTA

www.toppenafdanmark.dk har årligt ca. 500.000 unikke besøgende, og er dermed én af landets tre mest sete turismehjemmesider.

Begge funktioner kan ses hér: www.toppenafdanmark.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu kan du designe din egen ferie i Toppen af Danmark!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger