Et anderledes surprice-bryllup i Volstrup kirke

Et anderledes surprice-bryllup i Volstrup kirke

27. juni 2010 - kl. 2:27 - af

Lørdag den 19. juni var der bryllup i Volstrup kirke. Et lidt anderledes bryllup, idet de inviterede ikke vidste de skulle til bryllup da de ankom til Sæby Feriekoloni til familiens årlige familie-weekend – end ikke brudgommens best-man, som var hans egen søn.
Lidt over 6 mdr havde planen været under udarbejdelse, så det var en kæmpe forløsning at kunne få det hele ført ud i virkeligheden. Og alt klappede som det skulle. Også takket være alle de frivillige og god mad og service fra Rest. Ibsen.

Den egentlige grund til brylluppet var et stort ønske om at være sammen med familien, blive viet og velsignet for så at kunne tage samlet afsked med Tobias, der skal udsendes til Afghanistan på hold 10 til august.

Nu er vi en rigtig familie og kan give ham fuld opbakning og se tilbage på denne dejlige dag, som surpricebrylluppet blev, fortæller Mette til SaebyAvis.dk

3 kommentarer til “Et anderledes surprice-bryllup i Volstrup kirke” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Et anderledes surprice-bryllup i Volstrup kirke”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et anderledes surprice-bryllup i Volstrup kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER