Hårrejsende, flot og fantastisk åbning

Hårrejsende, flot og fantastisk åbning

26. juni 2010 - kl. 11:42 - af

En morgen i Sæby i flot solskin til tonerne fra de mange orkestre, som netop i disse minutter har afsluttet indmarchen på Torvet. Det var så hårene rejste sig, og til dem der ikke var helt så morgenfriske, at de nåede at være til stede, kan berettes om en ganske særlig oplevelse der ikke går i glemmebogen lige med det samme.
Den officielle åbning blev også noget overraskende med sang fra Borgmester Lars Møller, der valgte at gi’ den som Gustav Winkler med, “lidt god musik gør alle mennesker glade”, til stor jubel for de mange musikkere og tilskuere. Borgmester Lars Møller havde også set lidt i historiebøgerne, og var dybt imponeret over den positive udvikling musikfesten har taget, siden den første musikfest i 1974, hvor der deltog 8 orkestre, hvoraf de 2 var fra Norge og 1 fra Sverige.
Lars Møller var også vældig begejstret for valget af tema, da Disney jo er noget alle kan samles om, unge som gamle. Slutteligt ønskede han alle en fantastisk weekend, og erklærede herefter den 13. Musikfestival for åben.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hårrejsende, flot og fantastisk åbning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER