Lokalrevy – Hatten passer stadig!

Lokalrevy – Hatten passer stadig!

25. juni 2010 - kl. 0:06 - af

I flere år har Harald Elgaard fra Lyngså fået en ordentlig tur i vridemaskinen, når Lyngså Boldklub fyrede lokalrevyen af i forbindelse med afholdelse af Lyngså Marked. Torsdag 17. juni var det tid igen, og spørgsmålet til tekstforfatter og instruktør, Michael Skjoldan, om Harald var med i revyen i år, siger Michael.

– Harald er i denne forbindelse næsten ikke til at komme udenom. Han er bestemt et yndlingsemne, og hvis vi undgik ham, ville publikum bestemt blive skuffet – og ikke mindst Harald selv. Harald tager det som en udmærkelse, når han får tur i revyen. En masse mennesker kender Harald. Omvendt kender Harald alt og alle, og han tiltaler tit og ofte folk med både navn og adresse, fortæller Michael Skjoldan, der i øvrigt havde Conny Thomsen som medforfatter.

Hele to gange fik Harald Elgaard en tur i vridemaskinen. Et af numrene gik på, at Harald var nomineret til at blive adlet for sine mange ”gå- og studieture” ad cykelstierne mellem Voerså og Lyngså. For læserne skal vi lige nævne, at Harald Elgaard de sidste 6 år har gået mellem 12 og 15 km dagligt. På denne måde har han opnået et vægttab fra omkring 140 kg til normalvægten 85 kg. Harald måtte lide den tort at en anden Lyngsåborger, Ib Thomsen, blive adlet af Lyngså Borgerforenings formand, Gitte Mortensen, fremragende spillet af Tinne Knøsen. Ib Thomsen blev adlet for 27 års trænergerning i Lyngså Boldklub. Han fik tre dunk oven i hovedet af en fodbold, og så var den sag i orden. Samtidig fik han at vide, at han for eftertiden kunne kalde sig Sir Ib, hvilket fik en anden aktør på scenen, Polle Ottosen, til at afslutte nummeret med et IB IB HURRA.

Mange andre Lyngsåborgere fik også sceneaktørernes lune at mærke. Restaurant Smedegården er leveringsdygtig i Thaimad, og for tiden kører restauranten tilbud på Take Away. Det blev udlagt som om maden blev leveret med fugl, på grund af indehaveren har monteret en storkerede på skorstenen og en plastikstork, hvilket i øvrigt er et mål i sig selv, for folk der gerne vil se storken på taget.

Lyngså Boldklub holdt første spillermøde og havde købt to udenlandske spillere. Al kommunikation skulle foregå på dansk og engelsk. Dette gik ikke helt stille af, for trænerens engelsk var noget hjemmestrikket – måske lidt ”Lyngsåsk”. De godt 300 publikummer fik i hvert fald det store brede grin på, da spillerne endelig kom til orde for træneren, og afslørede de udmærket talte og forstod dansk.

Tre lystfiskere fra Lyngså fik også kærligheden at føle i revyen. I waders stod de tæt sammen på stranden og fiskede, og selvfølgelig skulle det gå galt. Den ene fisker fik en krog i sine waders, og selvfølgelig mente de to andre, at det var en stor torsk og hjalp hinanden med at hive gevinsten i land.

Årets markedsrevy var noget af det bedste, der gennem årene er leveret fra den kant, og her bliver der noget at leve op til i de kommende markedsrevyer.

Lyngså Marked startede om onsdagen med bankospil hvor omkring 270 deltog. Hele weekenden var der et flot program med blandt andet Curly Flowers, ballonklovnen Balloona, VM fodbold på storskærm, dansemusik leveret af Østre Gasværk, markedsgudstjeneste, flyveopvisning med fjernstyrede fly, kagebagningskonkurrence og harmonikatræf samt mange andre aktiviteter. Herudover var der en del kræmmere og et stort tivoli.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokalrevy - Hatten passer stadig!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger