Modetasker i Gitte Vestergaard’s Butik

Modetasker i Gitte Vestergaard’s Butik

15. juni 2010 - kl. 17:13 - af

– I første omgang nøjes jeg med tasker, men til foråret har jeg også sandaler i samme design som taskerne, der kommer fra Rudi og Harald Nielsen, fortæller indehaveren af Gittes Butik på Smedegårdsvej 14 i Voerså, Gitte Vestergaard, og fortsætter.

– Harald Nielsen er en kendt fodboldspiller fra Frederikshavn, senere landsholdet og Bologna i Italien, og har et importfirma der importerer lædervarer fra Italien.

– Tasker og tegnebøger er i alle mulige moderne modeller, farver og størrelser, og en del er i kalveskind, der både er behandlet og ubehandlet. Priserne er moderate, og taskerne kan købes lige fra kr. 149 – og op til

kr. 1.200 -.

Imens fotografen er på besøg har Gitte travlt i sin forretning, og midt i en ekspedition ringer telefonen – i røret er leverandøren Rudi, kendt fra ”Far til fire filmene”, der fortæller, at de 25 nybestilte tasker bliver afsendt i dag.

– Jeg er nødt til at have noget på lager, så kunderne har noget at vælge imellem. Efter jeg havde en annonce i en avis for et års tid siden, i forbindelse med et andet varesortiment, gik det rigtig stærkt. Den første åbningsdag, efter avisen udkom, havde jeg omkring 150 besøgende på én dag. Her var der folk imellem langvejs fra, og uden annoncen havde de med garanti aldrig fundet mig på Smedegårdsvej. De købte selvfølgelig ikke noget alle sammen, men siden annoncen var i bladet, har jeg kunnet måle en fremgang i salget på 15 %, og det er jeg rigtig godt tilfreds med, slutter Gitte Vestergaard, alt imens hun ekspederer et par småpiger, der skal bruge blok, blyanter og viskelæder.

Gittes Butik holder åbent tirsdage og torsdage fra 13 – 18 samt lørdage fra 11 – 16.

Se mere på hjemmesiden gittesbutik.info

Tekst og foto. Cille Strøm.


Vis stort kort

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Modetasker i Gitte Vestergaard's Butik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER