Kommunalt mesterskab for cyklister

Kommunalt mesterskab for cyklister

15. juni 2010 - kl. 5:24 - af

Elever fra Torslev Skole har deltaget i kommunens mesterskab for cyklister tilrettelagt af Frederikshavn Politi.

De to bedste elever fra den lokale cyklistprøve i Østervrå – to fra 6. a og to fra 6. b samt to 7. kl.’s elever fra skolepatruljen gik på udfordringerne til det kommunale mesterskab med godt mod, selv om det var helt ukendt trafikområde, hvori der også indgik lysreguleringer, som de jo ikke havde haft mulighed for at øve hjemme i Østervrå, fortæller færdselslærer Preben Jakobsen, Torslev Skole.

Deltagerne var sat i stævne i Maskinhallen i Frederikshavn, hvor der var en kort orientering inden selv konkurrencen. I lighed med skolens cyklistprøve består mesterskabet også af en teoriprøve på ca. 15 min. Derefter en ca. fire km. lang cykeltur i Frederikshavn midtby. Færdselslærerne fra de deltagende skoler stod og noterede eventuelle fejl ved kontrolposter langs ruten. Hele forløbet blev afviklet uden uheld og tekniske problemer. Vejret holdt heldigvis tørt indtil deltagerne igen var indendørs, til et let traktement og præmieoverrækkelserne.

Eleverne fra Østervrå fik pæne placeringer i midten af feltet med 43 deltagere og kom hjem med flotte præmier – badehåndklæder, rygsæk, duftserie og T-shirt. Bedst placeret fra Torslev Skole blev Frederik Jensen 6. b, der kom på 20. pladsen. De øvrige deltagere var Pernille Wang Kristiansen og Anton Houen Pedersen begge 6. a samt Rasmus Hejslet 6. b, oplyser færdselslæreren. Vi havde alle en god dag og vil gerne deltage igen, og vores elever er opsatte på at fortsætte med at være eksemplariske cyklister. Måske vil en elev næste gang komme på en af de 3. første pladser, hvor præmien i år var en ny cykel, slutter Preben Jakobsen.

Turen til Frederikshavn foregik i private biler, og her havde Rasmus Hejslets bedsteforældre Hanne og Finn Hejslet været så flinke at stille sig til rådighed.
ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunalt mesterskab for cyklister ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger