Kendt ansigt åbner Stafet for Livet på Knivholt

Kendt ansigt åbner Stafet for Livet på Knivholt

9. juni 2010 - kl. 17:22 - af

Tidligere chefpolitiinspektør Per Larsen, København, åbner dette års udgave af Stafet for Livet på Knivholt i Frederikshavn. Stafet for Livet finder sted fra lørdag 11. til søndag 12. september fra kl. 10.30 til kl. 10.30.

Stafet for Livet blev sidste år i juni for første gang i Frederikshavn Kommune afviklet på Højskolen Diget. Her lykkedes det at skrabe 128.000 kr. sammen til Kræftens Bekæmpelse.

Stafet For Livet er en 24 timers holdaktivitet, der sætter fokus på kræftsagen. Det er en anledning til at give håb til dem, der kæmper, og mindes dem, der tabte kampen mod kræft. Det sker gennem oplysning, aktiviteter og underholdning.

Stafet For Livet åbnes med en ”fighterrunde”, hvor der alene er tidligere og nuværende kræftpatienter på banen. Fighterne oplever sammenhold i den fælles kamp mod kræft, og de giver andre håb og styrke til at kæmpe imod.

Alle kan deltage og være med til at gå runder på den ca. 600 meter lange rute i Knivholts smukke park – evt. med sponsorer som bidrager pr. gået runde.

Per Larsen har selv været kræftramt og deltog som ”fighter” i København. Derfor er man særligt glad for hans deltagelse i Frederikshavn, som vil bidrage til at sætte fokus på sagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kendt ansigt åbner Stafet for Livet på Knivholt ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger