Ild i varebil i nat bredte sig til lade

Ild i varebil i nat bredte sig til lade

8. juni 2010 - kl. 12:51 - af

Brandfolk fra Falck i Sæby måtte tidligt i nat afbryde deres nattesøvn, da der udbrød brand i en varebil hos Carlo Sørensen på Fallevej i Sæby. Varebilen er formentlig brudt i brand på grund af en kortslutning, og da den trillede fra stedet, hvor den stod parkeret og over i en ladeport, brød denne efterfølgende også i brand. Brandfolkene fik dog hurtigt ilden under kontrol, og der var på intet tidspunkt mennesker i fare.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ild i varebil i nat bredte sig til lade ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER