Lokal sommerunderholdning i teltet

Lokal sommerunderholdning i teltet

2. juni 2010 - kl. 5:35 - af

Østervrå præsenterer Thomas Eje prik, prik, prik De muntre Skovtrolde kommer endelig til Østervrå. Lyder den kryptiske overskrift på et helt nyt indslag i kategorien let sommerunderholdning, som får præmierer til Sommerfesten i Østervrå den 5. juni.

Noget tyder på, at det har været rigtig svært, men i det mindste er det lykkedes at få engagement med nogle åbenbart meget eftertragtede underholdere – De muntre Skovtrolde. Skønt de nok for de flest i lokalområdet er ganske ukendte, så skulle de vist være godt inde i, hvad der røre sig i Østervrå og omegn.

Hvad er det så lige, de har fået kendskab til? Det er rigtig svært at få konkrete bud på. Vi har kigget lidt på den forgangne vinters problemer, og vores gamle ven Anton Laurids Rasmussen kigger forbi i helt ny stil, lyder det hemmelighedsfuldt. X-factor har også givet anledning til et få kigget på et begreb, der kaldes Y-factor. Spillelidenskab er under behandling, og By på skrump er også en titel, der opereres med. Helt sikkert er det, at publikum indtil flere gange kan forvente at blive bedt om at tage aktivt del i forestillingen, er den afsluttende replik fra truppen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er gode og kendte kræfter, der står på scenen med et enkelt nyt og helt ungt ansigt i truppen. Publikum kan således glæde sig til at se Torkild Tougaard, Lillian Kristensen, Mette Vestmark Jensen, Flemming Urth, Palle Enevoldsen og Marie Brobak på slap line.

Sekstetten går på scenen lige efter spisningen. Det er stadig muligt at få billetter til denne aften, men det haster og skal ske inden 2. juni, der er trods alt kun 200 billetter, som kan købes hos Dybdahl, Østervrå Motor- og Cykelcenter eller Potentilla.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokal sommerunderholdning i teltet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger