Forsyningen lover bedre gadebelysning i Dybvad

Forsyningen lover bedre gadebelysning i Dybvad

28. maj 2010 - kl. 12:25 - af

Frem til uge 24 renoverer Frederikshavn Forsyning Erhverv A/S gadebelysningen i Dybvad. Renoveringen sker hovedsagelig for at sikre, at belysningen også virker i fremtiden.

“Det er ikke længere muligt for os at vedligeholde de gamle lysarmaturer. Derfor bliver de udskiftet med nye. Når vi renoverer, øger vi samtidig sikkerheden og lever på den måde op til de fremtidige sikkerhedskrav for gadebelysning”, udtaler Per Olesen, Frederikshavn Forsyning A/S.

Renoveringen sker i samarbejde med Elforsyningen Sydvendsyssel (ESV). ESV ejer elnettet i området og ønsker at lægge elkablerne i jorden i stedet for de nuværende luftledninger. Samarbejdet er en fordel for beboerne i området, da det kun bliver nødvendigt at grave én gang.

Renoveringen af gadebelysningen i Dybvad er del af den løbende renovering af gadebelysningen i Frederikshavn Kommune. Denne plan er igangsat efter, at Frederikshavn Forsyning Erhverv A/S overtog ejerskab og vedligehold af gade- og stibelysningen også uden for Frederikshavn og Sæby by.

Har du spørgsmål til renoveringen, er du velkommen til at kontakte elforsyningen v/Per Olesen, tlf. 2948 6104.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forsyningen lover bedre gadebelysning i Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER