Flere fritidshuse mål for indbrud i pinsen

Flere fritidshuse mål for indbrud i pinsen

25. maj 2010 - kl. 11:51 - af

Tre huse på Østergaardsvej i Lyngså har haft ubudne gæster i pinsen. I det første blev tyvene forstyrret af naboer, der havde bemærket noget mistænkeligt og derfor ville undersøge sagen nærmere, det fik tyvene – i alt 3 mand til at tage flugten.
I det andet hus har man udelukkende stjålet ting fra husets terrasse, udbyttet blev en Renault kompressor og en Weber Grill.
Sidst men ikke mindst er terrassedøren opbrudt i det tredje sommerhus, hvor tyvene er kommet af sted med en micro ovn, en rundsav og en kompressor. Ligeledes har man forsøgt at stjæle husets kogeplade og brændeovn, dog uden held.

På en anden adresse i Lyngså har tyve skaffet sig adgang til en villa ved at tage en rude ud. Her er stjålet et maleri, en kommode og fire spisestuestole.

Fredag kl. 04.15 havde SuperBest, på Stygge Krumpens Vej i Sæby, ubudne gæster. Tyvene havde skaffet sig adgang via en skydedør. I butikken har tyvene opbrudt en pengekasse uden indhold, hvorefter de har taget flugten.

I Spejderhytten på Østkystvejen har der ligeledes været indbrud i pinsen. Her har tyvene opbrudt et skur, hvorfra der er stjålet bl.a. buskrydder og save.

Pinsen bød også på et færdselsuheld ved Baskær Kirke. Her kom en mand på knallert kørende i sydgående retning, hvor han møder en bilist, der kommer i modsatte kørebane. Da de to nærmer sig hinanden begynder bilisten at skifte vejbane, og manden på knallerten må foretage en undvige manøvre, hvilket resulterer i at han vælter. Manden på knallerten fik nogle knubs ved mødet med asfalten, men slap ellers uden alvorlige mén. Bilisten forsvandt fra stedet uden at gøre holdt, der er formentlig tale om en sort Golf personbil.

Tidligt mandag morgen kl. 03 kørte en bil i grøften ved Voersaa, politiet kørte til stedet og føreren blev bedt om en udåndingsprøve, som bestemt ikke faldt heldigt ud. Føreren blev herefter anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flere fritidshuse mål for indbrud i pinsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger