Down Town forvandlet til svedig jazz-hule i aftes

Down Town forvandlet til svedig jazz-hule i aftes

24. maj 2010 - kl. 13:15 - af

Sidst på eftermiddagen i går søndag, ankom hele 18 jazz musikkere fra nær og fjern til Diskotek Down Town i Sæby. De var alle opsatte på at levere en jazz aften i højeste gear, og dermed forvandle diskoteket til en svedig jazz hule. Klokken 20 blev dørene åbnet, og allerede fra start kom der nysgerrige -unge som gamle – der alle lige skulle se, hvad det her nu var for noget.
Musikken, vil en gammel garvet jazz fan nok ikke kalde traditionel, tværtimod ny og udfordrende jazz, som blev taget godt imod af de op mod 100 gæster, der denne søndag aften lagde vejen forbi Diskotek Down Town i Vestergade.
Der blev sunget, klappet, hygget ja næsten alle aspekter var fremme for at gøre denne aften uforglemmelig. De tre bands, gjorde deres til, at næstsidste aften i årets Sæby Jazzfestival blev en succes. De syntes alle, det var et fantastisk initiativ, som de gerne ville støtte op om igen i 2011. Det skal for god ordens skyld nævnes, at alle tre bands spillede ulønnet, for at støtte det gode initiativ, som de synes festivalen er. Sikke en entusiasme!

2 kommentarer til “Down Town forvandlet til svedig jazz-hule i aftes” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Down Town forvandlet til svedig jazz-hule i aftes”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Down Town forvandlet til svedig jazz-hule i aftes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger