Fantastisk stemning i Lanternens Gårdhave

Fantastisk stemning i Lanternens Gårdhave

22. maj 2010 - kl. 19:11 - af

Der er ingen tvivl om at omgivelserne og rammerne for jazzmusikken er helt i top, når man nysgerrigt stikker næsen forbi i Lanternens Gårdhave denne lørdag i maj. Masser af glade mennesker, unge som gamle nyder musikken over en fadøl, en sodavand, eller hvad det nu må være. Musikken står det lokale band All That Jazz for, og der er ingen tvivl om, at tidligere års succes i gårdhaven også i år bliver et tilløbsstykke for både turister og lokale.
Hopper man på jernhesten og cykler mod nord, kan man ikke undgå at fornemmer den stemming, der altid er, når der holdes loppemarked. Helt ude fra vejen og helt ned på stranden er alt optaget af biler, kræmmerer, campister og nysgerrige, der denne sommerdag har valgt at ligge vejen forbi Hedebo Strand Camping’s årlige marked. Det er både lokale, campister og professionelle kræmmerer, der har sat hinanden stævne, og som altid på en markedsplads findes der et godt besøgt grill- og øltelt.
Alle hygger sig og stemningen er særdeles afslappet, også for dem der står midt i en handel, hvor der, som det byder sig, skal pruttes lidt om prisen. Hele arrangementet slutter kl. 17, men imorgen går det løs igen fra kl. 10 til 17 på Hedebo Strand Camping.

Billeder fra Lanternens Gårdhave (klik på dem for at se dem større)

Billeder fra Hedebo Strand Camping

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fantastisk stemning i Lanternens Gårdhave' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER