Forårsfest i Nellemanns Have trods dårligt vejr

Forårsfest i Nellemanns Have trods dårligt vejr

19. maj 2010 - kl. 0:47 - af

Nellemanns Haves Venner havde sammen med otte andre foreninger inviteret til forårsfest i Nellemanns Have lørdag d. 15. maj fra 10.30 til 16.30. Midt i maj plejer æbletræerne at stå i fuld flor, det gør de ikke i år, der har været for koldt, men om ca. 14 dage er haven et stort blomsterflor.

I Æblehaven var der lavet festplads med boder og telte. Rundt omkring i haven var der forskellige poster til terrænløb og andre spændende opgaver. Midt på pladsen var der lagt dansegulv, som skulle bruges først af Sæby Folkedanserforening og senere af publikum, når Birthe og Reinhardt sammen med Disharmonisterne skulle underholde.

Der var mange gæster hele formiddagen, folk vandrede rundt i haven, prøvede aktiviteterne, handlede i boderne. Der var en rigtig hyggelig feststemning.

Ved middagstid var vejret ikke med os mere. Langsomt kom regnen snigende, paraplyerne kom frem, og presenningen blev liggende over dansegulvet. Folkedansen blev indendørs i et telt, senere hyggemusik i et andet telt. Nogle af de udendørs aktiviteter måtte lukke ned ved 15 tiden, men folk hyggede sig i teltene, snakke om regnen, vi trænger til den, skulle bare lige vente til efter kl. 17. osv.

Men vi lader os ikke slå ud af lidt regn var kommentarerne fra nogle af de deltagende foreninger, vi kommer gerne igen næste år.

Foreninger holder evalueringsmøde her sidst i maj, hvor der samtidig skal laves de første planer til forårsfesten næste år. Der er andre foreninger, der har forespurgt, om de må være med næste gang, så det tegner godt for en tilbagevendende folkefest i Nellemanns Have i maj måned.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårsfest i Nellemanns Have trods dårligt vejr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger