Torslev Skole med på Dansens Dag

Torslev Skole med på Dansens Dag

16. maj 2010 - kl. 5:40 - af

Besøg af Dansebussen og deltagelse i Fællesdans på Dansens Dag blev
en rigtig god succes på Torslev Skole.

I forrige måned havde Torslev Skole besøg af Dansebussen, som var på turne i hele Danmark. Der var seks professionelle dansere med i bussen, som skulle lære alle elever en masse forskellige dansetrin i løbet af én dag. Det hele skulle munde ud i en fælles dans, som skulle opføres på den verdensomspændende Dansens Dag 29. april.

Vi kan glemme meget i løbet af en måned, specielt hvis man ikke beskæftiger sig med den pågældende aktivitet. Det var også tilfældet med de mange og til tider indviklede dansetrin, så derfor har vi i dagene op til Fællesdansen haft travlt med at øve og få pudset de sidste detaljer af, fortæller skoleleder Ellen Høgh.

De store elever fra Udskolingen har været rigtig dygtige læremestre for de små elever fra Indskolingen og for de lidt større i Mellemtrinnet. De har virkelig taget hånd om deres kammerater fra de andre afdelinger på en både engageret, tålmodig og pædagogisk måde. Det har været en fornøjelse at se, hvor godt de store elever har klaret den opgave. Jeg er også sikker på, at de har lært meget selv, lyder det anerkendende fra skolelederen.

At dømme ud fra de mange glade ansigter i forbindelse med Fællesdansen i skolegården, så har hele arrangementet været en succes, samtidig med, at det har været god motion. Ingen tvivl om, at motions er godt, skaber glæde og dermed også mere energi, som kan bruges effektivt i vores undervisning, forsikre Ellen Høgh.

Vi håber at kunne gentage det på et andet tidspunkt. På forhånd havde vi ikke gjort en masse reklame for Fællesdansen, men det var dejligt at se, at nogle forældre havde fået mulighed for at komme hen på skolen og kigge med. Det sætter vi stor pris på. Forældrene synes også, at eleverne gjorde det rigtig godt, slutter Ellen Høgh.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Torslev Skole med på Dansens Dag ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger