Hvem siger jazz kun er for voksne!?

Hvem siger jazz kun er for voksne!?

12. maj 2010 - kl. 11:43 - af

Hele Sæby summer af jazz pinsen igennem, når der afholdes Sæby Jazzfestival 2010.

I den forbindelse afholder Sæby Bibliotek og Manegen – Sæby Kulturhus, også et jazzarrangement for børn. For når de voksne skal have lov til at høre jazz, så skal børnene selvfølgelig også.

Derfor får Manegen besøg af ”Brumbasserne” som består af Morgenbasse, Tykkebasse og Fitnessbasse. Tre helt forskellige brumbasser, som dog har det til fælles, at de alle spiller på hver deres kontrabas. Sammen med fortælleren Ditte, fører disse tre brumbasser børnene igennem en koncert fyldt med sjove fællessange, sej rap, og udfordrende musikalske lege for krop og stemme. Brumbasserne afholder to koncerter fredag den 21. maj – først en koncert for de yngste børn kl. 11.00, dernæst en koncert for de større børn kl. 13.00. Koncerterne koster 10. kr. pr. barn.

Vi synes det er vigtigt, at børnene også bliver præsenteret for en god jazz-oplevelse denne pinse. Normalt tænker man mest på det voksne publikum, når man snakker jazz, men vi vil gerne præsentere et bud på jazz i børnehøjde.

Vi håber at rigtig mange vil møde op og få en god, musikalsk oplevelse i selskab med Brumbasserne. Yderligere oplysninger om arrangementet kan fås hos Knud Hjørnholm knhj@frederikshavn.dk eller Merete Trap metr@frederikshavn.dk eller på tlf. 98459300.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvem siger jazz kun er for voksne!? ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger