Dagplejedag med naturligt emne

Dagplejedag med naturligt emne

9. maj 2010 - kl. 0:08 - af

Dagplejen i Thorshøj og Østervrå fejrer Dagplejens dag med heldagslegestue og fokus på aktiviteter i naturen.
Onsdag den 12. maj af holdes den årlige landsdækkende Dagplejens Dag. Denne dag mødes børn, forældre, søskende, bedsteforældre, dagplejepædagogen og ikke mindst dagplejerne og hygger sig sammen. Det er dagen, hvor der sættes fokus på, det vigtige stykke arbejde dagplejerne gør hver dag.
Forældrerådet i dagplejen bestræber sig hvert år på at have et nyt tema på programmet. I år handler det om naturen og naturfænomener, som også er dette års emner i læreplanerne. Sanserne skal i brug, så børnene får lov til at smage, føle, lugte og se på naturen, fortæller rådets formand Louise Lynge.
I år vil vi som noget nyt prøve at holde heldagslegestue i ØVI’s Klubhus ved Østervrå Hallen. Her vil deltagerne have mulighed for at være med om formiddagen, eftermiddagen eller gerne hele dagen.

Rundt i byen
Dagen indledes med et festligt optog gennem Østervrås gader med pyntede vogne og udklædte børn. Undervejs gøres ophold udvalgte steder, bl.a. byens butikker og ældrecentret, og vi håber også denne gang på en fin opbakning fra byens erhvervsliv, forklarer Louise Lynge.

Alle bidrager
For at børnene kan få så god en dag som muligt, er forældre og bedsteforældre inddraget med opfordring til at melde sig til praktiske opgaver, enten det gælder at bidrage med mad, udendørs legetøj eller praktiske hænder. Vi håber mange vil deltage og gøre dagen til en skøn dag med mange glade børn, og så håber vi selvfølgelig på godt vejr, slutter formanden.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dagplejedag med naturligt emne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger