Wellness og musikrytmer for vandhunde

Wellness og musikrytmer for vandhunde

8. maj 2010 - kl. 9:00 - af

Først blev de høvlet igennem til fede musikrytmer, bagefter var der forskellige bade, stemningsfuld hygge til blide toner for sjælen og lækkerier på tallerknerne – wellness hele vejen rundt.

Stereolyd med pop og rock bragede ud i svømmehallen. I bassinet var der trængsel – næsten 80 havde meldt sig til sæsonafslutningen. På bassinkanten tre ivrigt gestikulerende instruktører med assistent i fuld gang med opvarmningen, og de lagde ikke fingrene imellem.

Først var det opvarmningen. Bagefter blev alle inddelt i otte hold med hver deres aktivitet, og på skift gik det så løs igen for fuld styrke. Der var lige ved at gå koks i det ellers veltilrettelagte arrangement, da én instruktør meldt rokade med uret og den anden mod uret. Frem og tilbage er lige langt, men heldigvis blev den helt store stimlen sammen afværget.

Trods stakåndet vejrtrækning og hektiske røde kinder efter et godt og grundigt program, så man skulle tro, at de kunne klarer sig frem til den nye sæson, var alle deltagere klar til at vise deres begejstring for instruktørernes indsats med taktfaste klapsalver, som tak for en god sæson.

Syv hold med wateraerobic har der været i ØVI’s svømmeafdeling i denne sæson, både formiddag og aften. Tre instruktører har haft fat på de mange vandhunde, som har nydt den effekt det giver, når vandets modstand udnyttes sammen med forskellige øvelser. Motionsformen er også for mænd om end de i et noget færre antal repræsenterede deres køn blandt langt flere kvindelige udøvere.

Det høje aktivitetsniveau gav appetit på aftenens mange lækkerier med små godbidder af bl.a. grønsager, frikadeller, forskelligt frugt og muffins med hindbær og blåbær dertil saftevand. Maden blev nydt i dæmpet belysning til afslappende musik i den stemningsfyldte svømmehal, som i dagens anledning var pyntet med levende lys, skåle med svømmende anemoner og forårsgrene med sarte sprøde knopper på vej til at springe ud.

I løbet af aftenen var der også vikingebad med isterninger, boble- og dampbad. I saunaen sørgede lækre dufte for ekstra velvære til kroppen. Mange af deltagerne prøvede også tilbuddet om en ansigtsmaske.

Frisør Beebob fortalte om forskellige plejeprodukter til hud og hår, og havde medbragt en lille gave til samtlige deltagere bestående af en pose med tre forskellige hårprodukter og en rabatkupon til klipning.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Wellness og musikrytmer for vandhunde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER