Eleverne på Stidsholt har mange jern i ilden

Eleverne på Stidsholt har mange jern i ilden

22. april 2010 - kl. 11:59 - af

Der sker utrolig mange ting på Nordjyllands Idrætsefterskole ved Sæby i øjeblikket. Skitur på Hafjell i Norge i marts måned, og nyligt hjemkommet fra både Italien og Tyskland, hvor fodbold og håndboldholdene har deltaget i store turneringer, gik det igen i aftes løs hjemme på skolen.

Gennem lang tid havde man forberedt årets galla aften. Alle elever var klædt i galla festtøj der var en royal fest værdig. Således har en del piger lige siden skolestart arbejdet på deres egen galla kjole som de fik vist frem under festen i aftes.

Efter den fornemme 3 retters festmenu, var der lancier dans i skolens idrætshal. Med værdig fremførelse og højt humør blev denne gamle traditionelle dans fremført.

Allerede i aften går det løs igen, hvor eleverne er inviteret til koncert i Maskinhallen i Frederikshavn.

Jo, der sker sandelig noget på Stidsholt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Eleverne på Stidsholt har mange jern i ilden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER