Har du noget på programmet for i aften?

Har du noget på programmet for i aften?

21. april 2010 - kl. 9:56 - af

Nej? Så ta´ hele familien med til musical i Hørby. Hørby Kirkes børne- og ungdomskor opfører musicalen ”Kerubernes port” i aften, onsdag d. 21. april i Musikhuset på Hørby Ungdomsskole. Der blev for alvor øvet i denne weekend, og nu føler koret sig klar, til at vise hvad de kan… Undervejs i stykket kan man som tilskuer opleve en masse dejlige melodier og sangtekster sunget af hele koret eller solister, dans, skyggespil, teater, røg og stjernedrys og en flok ivrige og glade børn og unge. Vel mødt!

Sognevedsaeby.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Har du noget på programmet for i aften?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER