Stor interesse for valg til skolebestyrelsen

Stor interesse for valg til skolebestyrelsen

20. april 2010 - kl. 10:10 - af

Det ligger helt fast, at der skal afholdes valg til skolebestyrelsen på Torslev Skole.

Inden fristen udløb for at melde sig som kandidat til skolebestyrelsen, har der nu meldt sig så mange, at der bliver afholdt valg. Det er rigtig dejligt, at se den store interesse, der er for vores skole og det arbejde, der ligger i skolebestyrelsen, lyder det fra en glad formand Frode Thule Jensen. Valget er også en styrke for demokratiet, idet alle forældre så får mulighed for med deres stemme at få indflydelse på, hvem der kommer til at sidde i skolebestyrelsen, konstaterer formanden.

Der skal vælges syv forældrerepræsentanter og gerne to til tre suppleanter til skolebestyrelsen for perioden den 1. august 2010 og frem til 31. juli 2014. Fire af de nuværende bestyrelsesmedlemmer har sagt ja til at genopstille.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor interesse for valg til skolebestyrelsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER