Nordisk Cykeldag onsdag den 21. april

Nordisk Cykeldag onsdag den 21. april

19. april 2010 - kl. 14:57 - af

Bruger du ikke allerede cyklen i hverdagen, er tiden måske inde nu. På onsdag den 21. april er det Nordisk Cykeldag. Der giver vi baghjul til 10 nordiske kommuner og viser, at vi er Danmarks ubestridte cykelkommune no. 1. Find derfor cyklen frem allerede i dag!

Frederikshavn, Skagen og Sæby cykler vi lidt mere end i resten af landet. Faktisk tilbagelægger vi hver fjerde tur på cykel.

Men vi kan blive endnu bedre, for langt de fleste af vores ture i bil er kortere end fire kilometer.

Derfor deltager Frederikshavn Kommune i projektet ’Nordiske Cykelbyer’. Vi har sagt ja til at være projektleder for initiativet, der på bare tre år skal fremme cyklismen i 11 nordiske kommuner i Danmark, Norge og Sverige.

Vi retter fokus på de tre største byer – Frederikshavn, Skagen og Sæby. Her skal vi have flere til at vælge cyklen, når turen går til job, skole eller købmand. Med kampagnen skal vi nedbringe CO2-udslippet og cykle os til et sundere liv.

Vi cykler til arbejde den 3. til 31. maj
Flere end 110.000 medarbejdere fra virksomheder over hele landet deltog i den landdækkende kampagne sidste år. Tilmeldingsfristen for at deltage i år er 21. april. Læs mere om kampagnen, hold m.m. på Vi cykler til arbejde 2010.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordisk Cykeldag onsdag den 21. april' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER