VIP-aften for alle der vil spare penge!

VIP-aften for alle der vil spare penge!

13. april 2010 - kl. 5:35 - af

Mandag d. 19. april åbner 5 af byens butikker for 2 timers ekstra handel.

Under overskriften VIP-aften gemmer sig en række rigtig gode tilbud, som uden tvivl vil lokke en masse kunder til.

Det er Team Rønnow, Zjoos, Den BLÅ Giraf, Teak & Miljø samt Helle S, som i fællesskab har stablet arrangementet på benene. Det hele foregår i de 5 butikkers lokaler, og hver især har de noget godt og billigt at byde på:

Team Rønnow giver 15% på bookede tider, samt 10% på alle varer.
Er man mere til sko eller måske havemøbler så gi’r både Zjoos og Teak & Miljø 20% på alt i butikken, og vil du også klædes rigtigt på, melder Helle S om ikke mindre end 25% rabat denne aften, og sidst men ikke mindst giver Den BLÅ Giraf  20% på varer købt mellem kl. 19 og 21.
Alle butikkerne vil ligeledes være værter for lidt godt til ganen, så der skulle bestemt være mulighed for at pirre alle sanser og gøre en god handel.

Vel mødt mandag den 19. april, til et par hyggelige timer i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'VIP-aften for alle der vil spare penge!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER