Jan Rohlen takker af efter 16 år i Handelsstandsforeningen

Jan Rohlen takker af efter 16 år i Handelsstandsforeningen

13. april 2010 - kl. 14:30 - af

Efter store overvejelser har Jan Rohlen besluttet ikke at genopstille til bestyrelsen for Sæby Handelsstandsforening, og i stedet lade yngre kræfter komme til, nu hvor han efter 16 år som kasserer, og de sidste 6 år som hovedansvarlig for den daglige drift m.v., ønsker at have mere tid til familie og fritidsinteresser.
Jan har løftet den allerstørste del af den daglige drift i foreningen i de seneste år. Den udfordring, der opstår på kort og lang sigt ved hans fratræden, bliver den nye bestyrelses første store opgave. Derfor har bestyrelsen besluttet at indstille til førstkommende generalforsamling, at der – som det muliggøres iflg. vedtægterne – bliver valgt 4 medlemmer, så bestyrelsen kommer op på 7 medlemmer i alt.
Helle (Fra “Bella Donna”) genopstiller, og bestyrelsen har fået oplyst, at Diana Porsborg fra Madam Duncker, Henrik Christensen fra Down Town, Click og SaebyAvis.dk, samt Kim Poulsen fra Teak & Miljø er interesserede.
Lotte (Lottes Guld og Sølv), Klaus Kjærgaard og Jacob Larsen er ikke på valg.

Øvrige interesserede kan melde sig helt frem til og med generalforsamlingen, skriver bestyrelsen i en mail fremsendt til foreningens medlemmer.
Beslutningen om at udtræde af bestyrelsen, får ingen indflydelse på de mange aktiviteter, der allerede er planlagt for 2010. Både Jan Rohlen og Torben Pedersen (nuværende formand) har lovet bestyrelsen at være behjælpelig i en overgangsfase.
Generalforsamlingen foregår på Hotel Viking, Sæby torsdag den 22. april kl. 18.30.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jan Rohlen takker af efter 16 år i Handelsstandsforeningen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger