Ordet er frit: rolleskifte hos Socialdemokraterne

Ordet er frit: rolleskifte hos Socialdemokraterne

10. april 2010 - kl. 20:21 - af

Når man læser Birthe Marie Pilgaards indlæg, “Udhuling af folkeskolen – nu er det nok…”, må man sande, hvor hurtigt rollerne og synspunkterne kan skifte i politik. Det socialdemokratiske flertal med Birthe Marie Pilgaard som gruppeformand og uddannelsesordfører har nu i årevis stået for en systematisk udhuling af folkeskolen. Ved hjælp af grønthøstermetoden, som vi andre forgæves har argumenteret imod, har Socialdemokraterne med generelle besparelser og den såkaldte demografiregulering, der fører ressourcer væk fra undervisning og pasning, sin del af ansvaret for, at skoler og dagsinstitutioner har åndenød.

Nu står Børne – og ungdomsudvalget over for at skulle udmelde nye ressourcer til det kommende skoleår, og på udvalgsmødet forleden foreslog jeg, at vi skulle vedtage en model, der sikrede det vejledende timetal.

Forslaget fik ikke Socialdemokraternes opbakning, idet Birthe Marie Pilgaard benyttede sin standsningsret og begærede sagen i Byrådet, hvad hun er i sin gode ret til, men det undrer mig, at Socialdemokraterne ikke ville være med til samtidig at vedtage den model, der både sikrer skolernes økonomi i 2010-2011, og at planlægningen af næste skoleår ikke går i stå.

Paul Rode Andersen, Byrådsmedlem SF

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: rolleskifte hos Socialdemokraterne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER