Tv-pakker uden skjulte gebyrer og afgifter

Tv-pakker uden skjulte gebyrer og afgifter

4. april 2010 - kl. 6:48 - af

Du skal fremover kun forholde dig til én pris, når du køber tv-pakker hos Canal Digital. Som den første tv-udbyder
på det danske marked rydder Canal Digital nemlig nu op i skjulte gebyrer og kortafgifter. Tekniker Michael Svoldgaard hos Sæby Radio/Tv Service mener, at det sender et klart signal til hele markedet. Canal Digital vil fremover køre med enkle priser, som er til at gennemskue –
dermed risikerer man ikke længere ’dyre overraskelser’ på fakturaen.

Det er en sejr for forbrugerne, at de kun skal forholde sig til én pris fremover. Canal Digitals ønske om at højne gennemskueligheden for forbrugerne vil give et meget bedre overblik end tidligere. Tekniker Michael Svoldgaard understreger, at det har været et tilbagevendende problem i butikken, at skjulte gebyrer som kortafgifter og særlige tillægsabonnementer gjorde det svært for forbrugerne at finde ud af, hvad de i virkeligheden betalte.

”Canal Digital gør nu op med skjulte gebyrer og tager de seneste års kritik af branchen til efterretning. De har valgt at gå først ud med enkle priser uden ekstragebyrer – og det er positivt og tjener kunderne bedst. For en sikkerheds skyld informerer Canal Digital derfor også om, hvad omlægningen og de nuværende markedsforhold vil betyde på sigt i forhold til kontraktfornyelse og eventuelle prisfald eller prisstigninger. Hvis du er i tvivl, må du endelig lægge vejen forbi butikken,” siger Tekniker Michael Svoldgaard hos Sæby Radio/Tv Service.

I forbindelse med omlægningen til enkle priser gør Canal Digital det samtidigt billigere at se Canal Digitals kanaler i flere rum – det såkaldte Multi Room-produkt. Det har mange danskere allerede i dag, men hos andre udbydere skal man betale dyre gebyrer, som man nu slipper for hos Canal Digital. Og selvom de nye priser umiddelbart er højere end tidligere, så kan det godt betale sig at se lidt nærmere på Canal Digitals produkter.

”Med Canal Digital som tv-udbyder får nye kunder en nem og overskuelig indgang til et hav af tv-kanaler, bl.a. 14 knivskarpe HD-kanaler, fordi priserne er all inklusive. Ved første øjekast ser priserne højere ud, men i virkeligheden er Canal Digitals gennemsigtige priser billigere i det lange løb og langt mere tilgængelige, fordi man ikke risikerer ”dyre overraskelser” på sin faktura,” siger Michael Svoldgaard.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tv-pakker uden skjulte gebyrer og afgifter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger