Efterlysningen af katten “Tiger” gav pote

Efterlysningen af katten “Tiger” gav pote

1. april 2010 - kl. 16:09 - af

Tak til de mange som reagerede på efterlysningen af “Tiger”

Den 19. marts efterlyste vi vores kat “Tiger” som var bleven væk fra hjemmet på Åkandevej.
Vi kan nu oplyse at katten er vel hjemme igen – efter nogle dages eftersøgning blev det opdaget, at den var blevet lukket inde i en garage i nærheden – uheldigt, men alene kattens skyld, den var gået ind et sted, den absolut ikke havde noget at gøre – vi siger stor tak til de mange som har kigget efter katten og reageret på vores efterlysning – tak til Saeby Avis for hjælpen.

Mange gode påskehilsener fra fam. Jonasson, Åkandevej

En kommentar til “Efterlysningen af katten “Tiger” gav pote” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Efterlysningen af katten “Tiger” gav pote”

  • Pia Grøndahl

    Hej..er så glade på jeres vegne..var desværre ikke så heldig sidste sommer..vores elskede kat Cirkeline var borte i 3 uger, hun kom halt hjem..røntgenbilleder viste projektil pragmenter i forkroppen, højre overarmsknogle var brækket og højre skulderled var knust..derudover var der noget udefinerbart i hendes lænd…hun var højgravid og vi savner hende HVER DAG…hvem kan være SÅ ONDE ??? tænker tit på at hun måske er kravlet hjem eller har ligget mange dage i smerte inden hun kæmpede sig hjem…hun blev aflivet straks efter vi konstaterede de alvorlige skader hun havde været offer for..
    Håber jeres kat har fået en lærestreg.. 🙂 mvh Pia

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger