Kulturelt Samråd, hvad er det nu lige det er?

Kulturelt Samråd, hvad er det nu lige det er?

25. marts 2010 - kl. 11:36 - af

Tirsdag den 23. marts afholdt Kulturelt Samråd i Frederikshavn Kommune generalforsamling. for 2. gang på to måneder. Den første var nemlig ikke lovlig indkaldt. Formanden erkendte dengang, at han havde sovet i timen, og at han ikke havde læst vedtægterne.

Nu var vedtægterne så blevet læst, men hele bestyrelsen havde altså snorket i hele valgperioden. Ikke hvad angik det, de var valgt til. De penge, kommunen har bevilget til kulturelle formål, er skam blevet behørigt og retfærdigt fordelt. Men det der med at læse vedtægterne og få dem ændret i tide, havde det altså knebet med.

Generalforsamlingen var en ren farce. Der var ingen dagsorden, der blev ikke valgt nogen ordstyrer, der var ingen formandsberetning, der kunne fortælle om samrådets arbejde. (Heldigvis kan vi alle læse dagsordener og referater på kommunens hjemmeside).

Men der skulle jo være valg af bestyrelsesmedlemmer til de næste 4 år.  Men ifølge vedtægterne skulle valgproceduren have været ændret i forhold til den, der blev brugt umiddelbart efter kommunesammenlægningen. Det var den så ikke blevet, og man havde derfor besluttet at bruge samme procedure som dengang. Altså gik foreningsrepræsentanterne fra de tre gamle kommuner i enrum og valgte hver især 2 bestyrelsesmedlemmer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kulturelt Samråd, hvad er det nu lige det er? ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger