Veloverstået skolefestuge på Dybvad Skole

Veloverstået skolefestuge på Dybvad Skole

23. marts 2010 - kl. 6:45 - af

I uge 11 havde eleverne på Dybvad Skole skolefestuge. Denne gang har emnet været ”På de skrå brædder”, og hver af eleverne i 4.-9. klasse havde valgt sig ind på syv forskellige værksteder. Et af dem var Bevægelsesværkstedet; her kunne eleverne få lov til at prøve kræfter med bl.a. stomp, parkour, spring og akrobatik. Et andet valg kunne være Design, hvor de fik fremstillet en masse spændende og flotte ting som hårbøjler, tasker osv. til deres flotte modeshow.

Gøglerne lavede også mange spændende ting, og kunne bl.a. jonglere, gå på stylter, trylle, cykle på ethjulet cykel og lave det farlige sabelnummer. Valgte man Rollespilsværkstedet kom man til at lave både våben og kostumer. Dans var også en mulighed, og her kunne eleverne både danse pardans, showdance og jumpstyle. Musikholdet sørgede for, at der var livemusik til skolefesten.

Endelig var der også PR- og kageholdet, som sørgede for at der blev lavet reklamer, plakater, diasshows, videoer, skoleavis og selvfølgelig bagt kage og andre lækre sager.

På flere af holdene var der besøg udefra i form af forskellige gæstelærere. Det var der bl.a. ved gøgl, bevægelse, rollespil og dans. Det hele var forberedelser til årets skolefest, som så selvfølgelig også havde temaet ’På de skrå brædder’. Det var torsdag aften fra 19-22, at eleverne skulle optræde med det, de havde lavet i ugen.

Også 0.-3. lavede et flot indslag til skolefesten, de opførte nemlig teaterforestillingen ’Folk og Røvere i Kardemomme By’.  Deres forældre så først teater i skolens aula, og gik derefter i Dybvad Hallen, hvor de ældste elever viste deres forestillinger for dem også.

Kl. 20.30 havde vi besøg af Frederikshavn Ungdomsskoles parkour-hold, som viste noget af det, de havde lært og var fantastisk dygtige til. Bagefter var der kaffe og kage til forældrene, samt pølsehorn og sodavand til børnene.

Tekst og foto: Maibrit Skinbjerg og Charlotte Olesen, 9. klasse på Dybvad Skole

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Veloverstået skolefestuge på Dybvad Skole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger