Modulvogntog parkerede midt på E45

Modulvogntog parkerede midt på E45

23. marts 2010 - kl. 10:43 - af

En chauffør på et modulvogntog (de nye 25 meter lastbiler) måtte i aftes sande at ideen om at vende på den 4 sporede E45 ikke var den heldigste plan.
Han forsøgte via midterrabatten at vende den store bil, men da han var halvvejs satte det tonstunge vogntog sig fast i det bløde græs og kunne ikke komme derfra ved egen hjælp. Det satte så samtidig en stopper for alt trafik på motorvejen i begge retninger og Falck måtte tilkaldes i alt hast, for igen at skabe passage på E45. Chaufføren kan nu med stor sandsynlighed se frem til et efterspil, da der er skærpede regler for kørsel med de nye 25 meter lastbiler.

2 kommentarer til “Modulvogntog parkerede midt på E45” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Modulvogntog parkerede midt på E45”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Modulvogntog parkerede midt på E45' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER