Modeshow og Cruise hos Madam Duncker

Modeshow og Cruise hos Madam Duncker

17. marts 2010 - kl. 15:19 - af

En dejlig aften med masser af glade kunder, som fik en oplevelse udover det sædvanlige. Det er det svar der promte kommer fra Caroline, når man spø’r hvordan tirsdagens modeshow hos Madam Duncker gik.
De 4 modeller fik vist ikke mindre end 14 sæt tøj frem – alle fra “My Soul”. Og de omkring 20 meget interesserede kunder kunne alle hører historien om tøjet fra designeren Irene Omme.
Caroline, som er elev hos Madam Duncker, har arrangeret denne aften som en del af hendes fagprøve. Så selvom der har været stress på, har det bestemt været det hele værd, fortæller Caroline og fortsætter, det har været en stor succes, og alle gik herfra med en god oplevelse og en lille pose med “godter” fra butikken.
Vi havde ekstraordinært lagt Cruise til Oslo med Stena Line i 3 af poserne, så nogen er blevet ekstra glade, slutter Caroline smilende.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Modeshow og Cruise hos Madam Duncker' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER