Frederikshavn Kommunale tandpleje holder åbent hus

Frederikshavn Kommunale tandpleje holder åbent hus

16. marts 2010 - kl. 9:06 - af

Frederikshavn kommunale tandpleje holder åbent hus og viser de interesserede frem i den nybyggede tandklinik på Colosseum 2-bygningen, Hangaardsvej 12.

Det sker fredag den 19. marts kl. 15.30-17.00 og alle velkomne til et kig på, hvordan en tandpleje også kan se ud!


Den kommunale tandpleje – med alle børn og unge
Alle fra 0 til 18 år, som bor i Frederikshavn Kommune, har tilbud om gratis tandpleje.
Barnet er automatisk tilmeldt den nærmeste tandklinik, og alle tandlæger og tandplejepersonale har mange års erfaring med at gøre tandlægebesøgene til en tryg og positiv oplevelse for den enkelte familie. De små børn vænnes stille og roligt til personerne og til klinikken, og der er tid nok, så hvert barn i eget tempo kan lære det hele at kende.

Målet er..
– at børnenes tænder og kæber skal kunne fungere hele livet igennem. Og dette opnås naturligvis kun i samarbejde med forældre og børn. De gode vaner læres tidligt, og i Tandplejen holder man nøje øje med, at tænderne udvikler sig naturligt og sundt – og så griber de ind så hurtigt som muligt, hvis der skulle opstå huller eller andre tandproblemer.

Læs mere på: Den Kommunale Tandpleje

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommunale tandpleje holder åbent hus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER