Ugens buket fra Bellis Blomster går til:

Ugens buket fra Bellis Blomster går til:

9. marts 2010 - kl. 10:29 - af

Denne uges buket går til Conny Egeborg.
Conny er den helt store “legeonkel” på torvet i Sæby, hun er altid at finde, når der er arrangementer, som henvender sig til børn.
Skulle Conni, hvilket meget sjældent sker, være forhindret, så har børnene intet at frygte, hun har altid fundet en stand-in, så arrangementet kan gennemføres.
Conny bruger utrolig mange kræfter på disse arrangementer og udviser en deltagelse i tingene, der ligger langt udover det sædvanlige, også når man husker på, at Conny har et 37 timers job, uddannelse, og familie ved siden af.
Da SaebyAvis overrakte Conny ugens buket, var hun da også allerede langt med forberedelserne til sommerens arrangementer. Det fortæller hun mere om herunder, og hun fortæller også lidt om hendes hverdag – hvilket nok kan give enhver sved på panden.

Conny skriver:
Jeg har de seneste år fundet frem til nogle aktiviteter, som er blevet meget populære. Derfor gentages de igen i år.

Vi starter med børneloppemarked lørdag den 15. maj. Der har de seneste år været mellem 30 og 50 børnekræmmere til dette arrangement. Der bliver handlet og bytte meget legetøj denne dag, så der er en god mulighed for at tjene lidt ekstra lommepenge.

Lørdag den 19. juni skal vi have kåret Sæbys Sødeste Kæledyr. Der har igennem de sidste 3 år været mange forskellige dyr tilmeldt. Ud over hunde, marsvin, katte og kaniner har der også været mere specielle dyr som skildpadder og en høne.

Som noget nyt bliver der i år taget et billede af hvert enkelt dyr. Billederne kan man så efterfølgende købe til en god pris hos Click Foto.

Fredag den 6. august skal vi fejre Bimse og Bamses fødselsdage. Der skal synges fødselsdagssang og Bimse og Bamse vil dele is ud.

Torsdag, fredag og lørdag i efterårsferien – uge 42 – vil der også være aktiviteter. Isbanen åbner igen, og der vil ske flere ting, som endnu ikke er helt færdigplanlagte.

Lørdag den 30. oktober har man igen mulighed for at komme ned og skære sit eget græskarhoved. Det er en rigtig hyggelig aktivitet, som børn og forældre hjælper hinanden med. Det er de mest fantastiske og uhyggelige græskar, der bliver fremstillet den dag.

Alle aktiviteterne er gratis. Det er noget jeg vægter meget højt, og heldigvis er Handelsstandsforeningen meget samarbejdsvillige på det punkt. Det er i forvejen meget dyrt at være børnefamilie, så derfor er det rart, at der en gang i mellem, er noget, der er gratis. Og det er en skøn fornemmelse, at kunne sige til de forældre, der forsøger at trække børnene hurtigt forbi, at det er gratis. Deres smil og børnenes glæde kan ikke stå mål med ret meget andet. Det er noget af det, der gør, at jeg er rigtig glad for, at have mit lille bijob i Handelsstandsforeningen. Jeg nyder at have kontakten med de mange børn og deres forældre.
Nogle gange kan det dog være svært at nå det hele, når der er et fuldtidsjob i Børnehaven Solsikken, der skal passes, (er dog pt. på orlov for at læse til pædagogisk assistent, det foregår i Vodskov, og skal bruge foråret på projektskrivning og eksamener), to børn på 12 og 14 der begge går til håndbold og fodbold. Min mand er træner for datterens fodboldhold (og ja! – jeg er en af de forældre, der elsker at stå på sidelinjen, både til hjemmekampe og udekampe). Datteren spiller der foruden teater, jeg selv synger i gospelkor i Hjørring en gang om ugen og synger i en lille trio sammen med mine 2 søskende. Men jeg når på forunderlig vis alting – heldigvis, for jeg ville da ikke undvære noget af det, slutter Conny Egeborg

Ugens Buket består af: Virburnum, Protea, Nelliker, Gerbera, Rose og limefrugt. Buketten har en værdi af 200 kr. og kan købes hos Bellis Blomster, som ugens buket.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens buket fra Bellis Blomster går til:' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER